FIF Dam samlar in pengar till Barncancerfonden

Lördag den 12 mars har ishockeylaget Forshaga Dam sin första historiska hemmamatch på Ängevi. I samband med matchen samlar de in pengar till Barncancerfonden, då en av spelarnas barn har blivit drabbat.

Forshaga Dam är ett rekreationslag av ishockeyspelande mammor. På lördagen den 12 mars kommer de att spela sin första hemmamatch på Ängevi där de möter Partilles damlag. Dagen kommer dock handla om mycket mer än bara matchen.

För några veckor sedan drabbades en av spelarnas son av cancer. Laget vägrar sitta i båset och titta på utan har startat insamlingen i hans ära med förhoppningen att kunna bidra med både pengar till forskning samt extra kämparglöd.

Insamlingen pågår under hela veckan på sociala medier och under matchen kan man swisha frivillig en entré samt köpa lotter i lagets lotteri, där alla pengar som kommer in går till Barncancerfonden.

Anna Nordström

 anna@svenskmediakonsult.se