Earth Hour-konsert med Karlstads Kammarkör

Barbro Näslund Landermark. Foto: Fredrik Karlsson/SolstaFoto

Lördag den 26 mars kommer Karlstads Kammarkör under ledning av Anders Göranzon ha sin traditionella Earth Hour-konsert i Karlstads domkyrka. Medverkar gör även Klusterverket.

Det har blivit tradition att Kammarkören bjuder in en gäst och i år möter miljöskribenten Fredrik Holm körens egen Barbro Näslund Landenmark, som arbetar på MSB och är expert på översvämningar. Samtalet kommer att beröra klimatfrågans utmaningar och möjligheter utifrån ett värmländskt perspektiv.

Även Ukrainakrisen kommer att beröras och det kommer finnas möjlighet att ge ett stöd till act Svenska Kyrkans hjälparbete i Ukraina. Konserten arrangeras av Karlstads stift tillsammans med Karlstads Kammarkör och Sensus med fri entré.

Anna Nordström

 anna@svenskmediakonsult.se