Komikern Al Pitcher till Karlstad med ny humorshow

Al Pitcher ger sig ut på turné med showen “My Happy Place”. Foto: John Guthed

Al Pitcher är engelsmannen som har fått svenskar att skratta åt Sverige. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen.

När det blev officiellt att hans Sverigeturné “My Happy Place” skulle bli av, var det snabbt en stor efterfrågan på biljetter. Turnén skulle haft premiär 2020 men på grund av pandemin fick den flyttas fram. Nu står det klart att “My Happy Place” får premiär den 14 april i Linköping och den 18 april kommer showen till Karlstad CCC.

Showen “My Happy Place” handlar om Al´s signaturhumor, Sverige, som har blivit Al´s hem och även hans Happy Place. Genom svenskarna och de svenska traditionerna, som han fortfarande kämpar med att förstår sig på, försöker han att hitta sin plats och som oss andra letar han efter lyckan. Finns den? I sådana fall, var? Al Pitcher välkomnar publiken till hans värld och Happy Place. 

Anna Nordström

 anna@svenskmediakonsult.se