Lena Philipssons turné till Karlstad

Artisten Lena Philipsson ger sig ut på turné.

I slutet av april kommer artisten Lena Philipsson till Karlstad med sin konserthusturné. Med på turnén har hon fyra musiker och bjuder på både nya och gamla låtskatter.

Den folkkära artisten Lena Philipsson behöver ingen närmare introduktion. Förra sommaren gav hon ut sitt trettonde soloalbum ”Maria Magdalena” och det är med det i bagaget, blandat med massor av äldre låtar, som Lena åker på konserthusturné tillsammans med fyra musiker. Premiären skedde den 3 mars i Halmstad och den 29 april kommer turnén till Karlstad CCC.

– Jag ser jättemycket fram emot att åka ut på en stor turné igen och bland annat spela låtarna från senaste albumet ”Maria Magdalena”. Det blir mycket musik, gammalt och nytt. Jag kommer även jobba med bilder och videor eftersom det är ett genomgående tema kring senaste skivan. Hoppas vi ses, hälsar Lena Philipsson, i ett pressmeddelande.

Anna Nordström

 anna@svenskmediakonsult.se