Nanne Grönvall på nyinvigning av Karlstadkrog

Sedan en tid tillbaka har The Bull bar på Östra Torggatan i centrala Karlstad byggts ut och dubblerats i lokalyta. På lördag firar ägaren Nowzad ”Nonno” Hashim nyinvigningen med att bjuda in Nanne Grönvall och the Crash Boom Band. 

Med låtar som Håll om mig och Avundsjuk kommer Sveriges egen ”melodrama queen” och nyblivna författaren, till Karlstad och The Bull bar. 

På lördag står poprockdrottningen Nanne Grönvall tillsammans med the Crash Boom Band på scenen för att fira in att lokalen nu har blivit dubbelt så stor.

– Alla bord är redan fullbokat sedan en vecka tillbaka, berättar ägare Nowzad Hashim när KHaktuellt besöker den nyrenoverade lokalen. 

Större

Det var när den angränsande restaurangen intill flyttade ut som Nowzad, som ägt The Bull bar sedan 2016, beslutade sig för riva väggen och därmed skala en dubbelt så stor lokal. 

–Det innebär att vi kommer att kunna ta hit fler sådana här stora artister, kanske en gång i månaden. Men förutom det kommer vi att fortsätta med livemusiken från lokala band också. Vi blir bara lite större och lite bättre.

Konceptet kommer däremot vara detsamma. 

– Vi vill ha en skön familjär känsla med sällskapsspel, bra mat, quizkvällar och dart. Alla är välkomna hit så länge man sköter sig. 

Baren är nu rund och större, även scenen har blivit större.

– Sen har vi utökat med två biljardbord, mer dart och karaoke, avslutar Nowzad.

Erik Lundh

 erik@svenskmediakonsult.se