Välkommen på travkväll med KHaktuellt

Totalt blir det åtta lopp när Svensk mediakonsult som värdar för en travkväll. Den bjuder på en blandning av elit och breddtävlande.

Svensk mediakonsult står återigen värd för en travkväll på Färjestads travbana. Den 16 maj bjuds det in till en riktig travfest fylld med spännande lopp, spel och förhoppningsvis fint väder. Vi hoppas på en trevlig kväll med möjligheter att träffa både läsare, kunder och samarbetspartners.

TRAV. Travkvällen med Svensk mediakonsult, som ger ut de båda tidningarna KHaktuellt och Fastighetsmarknaden, har de senaste åren kommit till att bli en återkommande tradition, med undantag för de senaste två åren på grund av pandemin.

Nu är det återigen dags och måndagen den 16 maj står vi som arrangör för årets travkväll med V5 på Färjestads travbana. Totalt blir det åtta lopp med en härlig blandning av elit och breddtävlande.

Bland loppen kommer det bland annat köras även B-tränarserien, som endast är för amatörtränade hästar och körda av lärlingar/amatörer.

Dessutom körs lärlingsloppet “Värmlands Folkblads Amerikaresa” samt ”Travrikes Unga”, som är för kuskar mellan 16–30 år. Om någon av kuskarna som deltar i loppet är 16–17 år, får ATG inte ta spel enligt regelverket från Spelinspektionen.

Samarbetspartner

Färjestadstravet har en central roll i den värmländska travsporten och arrangerar årligen cirka 40 tävlingsdagar med både elit- och breddverksamhet. Svensk mediakonsult har under många år haft Färjestadstravet som samarbetspartner och att arrangera en travkvällen har blivit en kär tradition.

KHaktuellt och Fastighetsmarknaden är två väletablerade tidningar med 31 respektive 30 utgivningsår och som med tiden utvecklats till att även vara webbtidningar, samtidigt som vi även finns på sociala medier.

Utöver en trevlig kväll på travet ser vi det som ett gediget tillfälle att träffa både läsare, kunder och samarbetspartners.

Vi hoppas på många spännande lopp och håller tummarna för storvinster, eller åtminstone några slantar, när det är vår tur att vara värd för en kväll på Färjestadstravet.

Anna Nordström

 anna@svenskmediakonsult.se