SÄG:s skolbibliotek prisat igen

För fjärde året i rad var Sundsta-Älvkullegymnasiet en av de skolbibliotek som fick utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass. Utmärkelsen delas ut av fackförbundet DIK.

Utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass är en bedömning av i vilken grad skolbiblioteket är en del av skolans pedagogiska struktur och dess systematiska kvalitetsarbete. Totalt nominerades cirka 50 bibliotek och skolbiblioteket på Sundsta-Älvkullegymnasiet är alltså en av de som fick utmärkelsen.

– Jätteroligt! Det är ett kvitto på att vi har en integrerad skolbiblioteksverksamhet vid Sundsta-Älvkullegymnasiet som tillsammans med skolledning, undervisande lärare, elevhälsa och övrig personal arbetar för att våra elever ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, säger Daniel Skålerud, gymnasiechef, i ett pressmeddelande.

Sundsta-Älvkullegymnasiet har för fjärde året i rad fått ta emot utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass.

Svensk mediakonsult

 webb@svenskmediakonsult.se