Nya lokaler för apoteket på Skoghall

Fredrik Berglöf, vd Hammaröbostäder.

I höstas sa Region Värmland upp hyresavtalet med Apoteksgruppen på Skoghall, som huserar i en lokal intill vårdcentralen. Nu har Apoteksgruppen istället hittat nya lokaler i centrum på Björkhagsgatan, där Fritidsbanken tidigare låg.

Den nya lokalen har samma storlek på försäljningsyta som den befintliga och Hammaröbostäder har redan börjat anpassa den för verksamheten. Apoteksgruppen räknar med att kunna flytta in 1 september, med viss förbehållning på hur det ser ut i omvärlden med exempelvis leveranser och entreprenörsupphandlingar.

– Det här är en mycket bra etablering, vi ville få in nya verksamheter i centrum som kan bli lite magnet för att få ett bättre flöde till våra befintliga hyresgäster. Det här kommer bli ett uppsving för hela centrum, säger Fredrik Berglöf, vd Hammaröbostäder.

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se