Premiär för Knatteloppet

Barnen fick diplom och medalj efter målgång. Foto: Helena Lundberg

Den 15 maj arrangerade Hälsohuset i Karlstad ett lopp för barn upp till 7 år. Barn och föräldrar fick springa 800 meter och därtill bjöds det på kalas med medryckande musik, maskotar och studsmattor.

Premiären för Knatteloppet gick av stapeln i skogen vid Ilanda IP med en 800 meter lång löpbana. Vid start och mål och längs banan fick barnen interagera med maskotar som Fåret Shaun, Dino, Hajen och Kossan.

I mål belönades barnen med diplom, medalj och festis och fick dansa loss till fartfylld musik ihop med maskotarna. En uppsluppen stämning rådde där studsmattor, dans och lek fick summera dagen tillsammans med strålande sol och glada barn.

Barnen fick hoppa studsmatta och lära känna maskoten Dino med flera. Foto: Helena Lundberg

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se