Karlstad stadslopp – även för de yngsta

Karlstad stadslopp var även tillgängligt för yngre deltagare. /Foto: Helena Lundberg

I lördags gick Karlstads stadslopp av stapeln med över 2000 deltagare och strålande sol. De yngsta fick delta i miniloppet och miniminiloppet och belönades med glass och plakett i mål.

Karlstad stadslopp bjöd även i år på en riktig folkfest. Över 2000 deltagare fick springa till jubel och strålande sol.

Förutom stadsloppet på 10 kilometer och Götajoggen på 5 kilometer, fanns även miniloppet och miniminiloppet för de yngsta deltagarna. Miniloppet var 1 kilometer långt och sprangs av barn 7-12 år medan miniminiloppet var en snirklig bana på 100 meter och sprangs av barn upp till 6 år.

På plats kunde man värma upp tillsammans med KMTI och de yngsta deltagarna fick hoppa och skutta tillsammans med Pippi. Alla fick var sin t-shirt att springa i och väl i mål belönades de med glass och plakett.

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se