Falun-akten tolkar Robbie Williams för Karlstadpubliken

Robbie Williams Experience Sweden besöker Karlstad och Scalateatern. /Foto: Press.

Den 11 november ges den värmländska publiken en chans att njuta av världsartisten Robbie Williams många hits. Då intar Tim Vinnicombe med gänget från Robbie Williams Experience Sweden scenen på Scalateatern för att underhålla publiken i några timmar.

Lars Johansson, Pelle Blom, Micke Andersson, Johan Grandin och Ulf Klenfeldt är musiker från Falun med mångårig erfarenhet från både professionell och semi-professionell scen. Tillsammans med brittiska Tim Vinnicombe beslutade de sig år 2019 för att bilda hyllningsbandet Robbie Williams Experience Sweden.

Under våren 2023 kommer bandet åka ut på en turné som sammanfaller med 20-årsjubileet av de konserter med rekordpubliken på 375 000 personer som Robbie Williams genomförde den 1–3 augusti 2003 i Knebworth, England.
Som en exklusiv förhandsvisning av konsertturnén besöker de Karlstad och Scalateatern den 11 november.

– Vi valde att göra den här konserten på Scalateatern i Karlstad eftersom den har så gott rykte bland både artister och musiker. Eftersom Sola alltid är närvarande i Karlstad tänker vi såklart att stämningen kommer att vara på topp. Jag och bandet ser verkligen fram mot den 11 november då vi får bjuda publiken på vår kärleksfulla och autentiska tolkning av låtar från en av världens bästa live-artister, säger Tim Vinnicombe, i ett pressmeddelande.

Det utlovas klassiska hits som Let me entertain you, Angles feel, Come undone, Rock dj, She’s the one och många fler.

–  Vi lovar att göra vårt yttersta för att vår version av Knebworth-konserterna ska ge publiken samma känsla som Robbie gav sin publik för snart 20 år sedan, avslutar Tim.

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se