Sagolik föreställning till Karlstad

Snövit – the musical kommer till Karlstad den 14 januari. /Foto: Press

Är du mellan 3 och 100 år gammal? Är du äventyrslysten, musik- och sagoälskande? Då kommer föreställningen för dig till Karlstad CCC den 14 januari.

Snövit – the musical beskrivs som den fartfyllda föreställningen för hela familjen, med stor ensemble, glittrande kostymer och fantasifull scenografi. KHaktuellt tog ett snack med Anna Norberg, producent tillika skådespelare i musikalen.

– Det är en riktig karamell i vintermörkret, säger hon.

Hon spelar häxan och drottningen i föreställningen som gästar Karlstad CCC den 14 januari. En jätterolig roll att spela, menar hon.

– Jag har så mycket interaktion med barnen och det är superroligt att få se deras spänning i ögonen. Men det är verkligen inte bara en föreställning för barn utan det är en riktig familjeföreställning. Jag brukar säga att den passar för alla mellan 3 och 100 år.

Anna Norberg spelar rollen som häxan och drottningen. /Foto: Press

I den färgsprakande musikalen medverkar, förutom Anna Norberg, även artisten Yohio, Bob Hellberg, Christian Åkesson, Maja Söderström med flera. För manus, regi och koreografi står Robert Dröse. Produktionsbolaget Dröse och Norberg har tidigare turnerat runt i landet med musikaler som Trollkarlen från Oz, Djungelboken och Äventyret Aladdin.

– Vi har varit mycket i Värmland genom åren, och det ska bli så roligt att få komma tillbaka till Karlstad och CCC, säger Anna.

Vad kan besökarna till Snövit – the musical förvänta sig?

– En upplevelse som man blir riktigt glad av. Jag tror att de flesta kommer gå ut från CCC med ett leende på läpparna – och nynnandes på våra låtar.

Snövit, spelad av Bob Hellberg, söker skydd hos sju märkliga figurer. /Foto: Press

lisaharkman

 lisa@svenskmediakonsult.se