Stort intresse för KHaktuellts app

KHaktuellts redaktör Helena Lundberg med nya appen. /Foto: Lisa Harkman

Som en del i ledet att bli Värmlands mest tillgängliga tidning, lanserade KHaktuellt nyligen en alldeles egen applikation. Appen är helt gratis att ladda ner till surfplattor så väl som smarttelefoner. Skaffa den du med och undvik att gå miste om våra intressanta och glada nyheter.

KHaktuellt har länge varit en populär, oreligiös och opolitisk gratistidning. Vi vänder oss till alla och fokuserar på positiva nyheter – som en motvikt till det ofta negativa nyhetsflödet idag.

Tidningen delas ut i brevlådor och tidningsställ i södra Värmland, med ambitionen att läsningen ska finnas tillgänglig för alla.

Sedan en tid tillbaka har vår hemsida uppdaterats och våra nyheter och personliga reportage går att läsa i flödet, vilket många redan har upptäckt. Med sökfunktionen hittar du enkelt bland våra många artiklar.

– Det var en satsning vi gjorde under pandemin för att göra det enklare för alla att hitta till läsningen, säger Joachim Svärdh, vd på KHaktuellt. 

Populär

Nästa stora kliv digitalt har varit att lansera KHaktuellts applikation. Appen har mött stort intresse och snabbt fått många nedladdningar. Med appens hjälp blir våra nyheter ännu mer tillgängliga och vi kommer kunna fortsätta satsningen på den lokala journalistiken och fler dagsfärska nyheter.

Appen finns tillgänglig till alla surfplattor och smarttelefoner, sök bara på KHaktuellt i App Store eller Google Play för att ladda ner. Med aviseringar påslaget missar du inga nyheter.

Kostnadsfri

De säger att goda råd är dyra, men goda nyheter tycker vi ska komma gratis. Appen är självklart helt gratis att ladda ner, innehåller inga betalväggar och kräver heller ingen inloggning.

Naturligtvis går det även fortsättningsvis att bläddra i vår e-tidning för den som vill, under fliken Papperstidningen.

Vi vill gärna uppmana er läsare att tipsa oss om ni har andra önskemål kring hemsidan eller appen. Glöm heller inte att tipsa oss om det är något ni vill att vi skriver om. Det är för er skull vi skriver!

Och du, du missar väl inte att vår andra tidning, Fastighetsmarknaden, också har fått en egen app?

Vi önskar dig njutbar läsning!

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se