Varmt mottagande av KHaktuellts app

KHaktuellts redaktör Helena Lundberg med nya appen. /Foto: Lisa Harkman

Nyligen lanserade KHaktuellt en alldeles egen app, som en del i ledet att bli Värmlands mest tillgängliga tidning. Applikationen går att ladda ner på alla surfplattor och smarttelefoner, helt utan betalväggar. Skaffa den du med och undvik att gå miste om intressanta nyheter.

KHaktuellt har länge varit en populär, oreligiös och opolitisk gratistidning. Vi vänder oss till alla och fokuserar på positiva nyheter – som en motvikt till det ofta negativa nyhetsflödet idag.

Tidningen delas ut i brevlådor och tidningsställ i södra Värmland, med ambitionen att läsningen ska finnas tillgänglig för alla.

Som många redan noterat har vår hemsida sedan en tid tillbaka uppdaterats där våra nyheter och personliga reportage går att läsa i flödet.

– Det var en satsning vi gjorde under pandemin för att göra det enklare för alla att hitta till läsningen, säger Joachim Svärdh, vd på KHaktuellt. 

Med sökfunktionen hittar du enkelt till det du letar efter.

Intresse

Nästa stora kliv digitalt har varit att lansera KHaktuellts nya applikation. Appen har mött stort intresse och snabbt fått många nedladdningar. Med appens hjälp blir våra nyheter allt mer tillgängliga och vi kommer kunna fortsätta satsningen på den lokala journalistiken och fler dagsfärska nyheter. Med aviseringar påslaget missar du heller inga nyheter.

Appen finns tillgänglig till alla surfplattor och smarttelefoner, sök bara på KHaktuellt i App Store eller Google Play för att ladda ner.

Gratis

Appen är helt gratis att ladda ner, innehåller inga betalväggar och kräver ingen inloggning.

Självklart går det även fortsättningsvis att bläddra i vår e-tidning för den som vill, under fliken Papperstidningen.

Har du andra önskemål kring hemsidan eller appen? Hör av dig! Glöm heller inte att tipsa oss om det är något du vill att vi skriver om.

Och du, du missar väl inte vår andra tidning Fastighetsmarknaden som också har fått en egen app?

Trevlig läsning!

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se