Aktiviteter och musikunderhållning i centrum

Den 7 oktober erbjuds underhållning och aktiviteter när Citysammans går av stapeln. /Foto: Centrum Karlstad.

Den populära centrumdagen Citysammans är tillbaka. Den 7 oktober bjuds det in till en rad olika aktiviteter i Karlstad centrum. Dragplåster? Grannen Måns, Sean Banan och Transfer.

För fjärde året i rad arrangerar Centrum Karlstad, Duvanhuset och Mitt i city evenemanget Citysammans, som är gratis och riktar sig till hela familjen. Hela centrum lever upp och besökarna får ta del av underhållning, musik, roliga aktiviteter och diverse erbjudanden.

Årets program

Drottninggatan kommer fyllas med olika pop up-aktiviteter, både nyheter och gamla favoriter. En av årets nyheter är fotobussen, där besökarna själva eller tillsammans med familjen eller kompisgänget kan föreviga sina minnen från dagen. Galleriorna kommer erbjuda olika gåvor och det finns även spännande erbjudanden från olika butiker.

Minishowen Mamma Mus musikäventyr, följt av en så kallad meet and greet med mamma Mu och Kråkan i Duvanhuset, förväntas bli en av höjdpunkterna för barnen.

Men de stora dragplåstren för dagen är inga mindre än Sean Banan, Grannen Måns och Transfer som kommer uppträda på Stora torget mellan klockan 11 och 17. Sean Banan är sångaren, dansaren och spexaren som slog igenom med sin singel Skaka rumpa. Sean Banan kommer även hålla en signering på Mitt i city under dagen där besökarna har möjlighet att få en autograf.

Grannen Måns är Youtube-fenomenet som bland annat är välkänd för sin hit Sommarlov som spelats över 15 miljoner gånger på YouTube och Spotify. Värmlandsbandet Transfer är bland annat kända för låten En starköl i Stockholm är bara en lättöl i Grums. De själva beskriver sin musik som kramsnuscountry, charterflamenco och dansband.

– Scenprogrammet är speciellt utformat för att tilltala besökare i alla åldrar och representerar den breda mångfalden som Citysammans står för, säger Åsa Eriksson, vd på Centrum Karlstad, i ett pressmeddelande.

Helena Lundberg

 helena@svenskmediakonsult.se